El pirata LLaig

Havia una vegada un poble molt bonic anomenat “Londi”. En ell havia amagat un pirata de nom “Llaig”. El pirata portava un mocador al cap de color roig, un tapa-ulls perque li faltava el ull dret que havia perdut en una lluita amb un altre pirata a la mar. Llaig volia furtar al banc del poble…
Es passava els dies amagat pensant com fustaria al banc. De sobte un dia, es va decidir a fer-ho! Va anar al banc, el va mirar… i com sols havia una persona, va agafar els diners quan esta no estava mirant-lo i els va ficar en un sac.
Però una policia que passava per allí ho va veure tot i va entrar i el va agafar amb les manilles. Va avisar a altres companys policies que estaven a la plaça del poble i el van portar a la pressó.
El pirata que era llest, es va escapar i va anar a amagar-se a un soterrani.
Però al dia següent va decidir anar a un altre banc a fustar, però quina va ser la seua sorpresa quan va veure que la policia que l’havia agafat l’altra vegada estava allí!
La policia sense pensar-ho el va agafar i el va emmanillar. Quan li va preguntar al pirata perquè furtava, ell li va contar que no tenia diners i que els necessitava per a menjar.
La policia li va recomanar que no tornara a fustar i el va deixar lliure.
Conte contat conte acabat i pel fumeral s’esfumat.

logo-radio-nuevo

Comparte esto :
  • Últimos Cuentos

  • Twitter

  • Flickr