El Mapa del tresor

Una vegada en una illa hi vivia un ànec que va trobar una ampolla amb un mapa d’un tresor. Posava que havia d’anar a una altra illa que estava molt, molt lluny. Tant lluny que…

Una vegada en una illa hi vivia un ànec que va trobar una ampolla amb un mapa d’un tresor. Posava que havia d’anar a una altra illa que estava molt, molt lluny. Tant lluny que va pensar que podria anar amb un avió. “Però no em deixarien passar i a més a més els avions no paren en illes on només hi ha una palmera envoltada d’aigua”- va dir-se-. Va pensar després, que podria anar nedant però l’illa quedava tant lluny que trigaria dies, mesos, inclús anys. I vet aquí, que va veure com s’acostava un vaixell i quan va estar ben a prop es va colar a dins. Va navegar dins el vaixell durant hores, potser dies… i quan ja es veia la nova illa va dir:

– Maldició! M’he deixat el mapa a l’altre illa!

Va treure els prismàtics, que sempre portava a sobre i va veure una caixa mig soterrada, així que va nedar molt ràpid cap a l’illa i quan va obrir la caixa es va trobar un tresor molt llampegant.

 

Per Marc (9 anys)

 

1393675098727

 

Comparte esto :
  • Últimos Cuentos

  • Twitter

  • Flickr